phone 25514 00247

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

NEW COLLECTION[SPRING-SUMMER 2024]

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ[ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ]

MEMBERS CLUB photo

MEMBERS CLUB

ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1) Προνόμια Πελάτη Μέλους  – Όροι Έκδοσης – Λειτουργία

Κάθε φυσικό πρόσωπο άνω των 16 ετών έχει δικαίωμα να εγγραφεί στο GEORGIADIS ACCESSORIES  CLUB και ο αιτών γίνεται μέλος μόλις συμπληρώσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή/και ορισμένα επιπρόσθετα προσωπικά του στοιχεία.

Ο πελάτης μέλος δικαιούται να χρησιμοποιεί το μοναδικό αναγνωριστικό μέλους (κινητό τηλέφωνο) στο φυσικό κατάστημα GEORGIADIS ACCESSORIES, πάντοτε μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από την εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ και γνωστοποιούνται στον κάτοχο.

Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος, εντός το φυσικού καταστήματος GEORGIADIS ACCESSORIES, είναι η αναφορά του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου στο ταμείο του καταστήματος.


Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου ΕΔΩ


ΠΡΟΝΟΜΙΑ GEORGIADIS ACCESSORIES CLUB

Όλοι οι πελάτες μέλη του Club, λαμβάνουν έκπτωση -15% σταθερά για οποιαδήποτε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Για κάθε 1€ αγορών που κάνει ο πελάτης μέλος, κερδίζει 4 πόντους για στο GEORGIADIS ACCESSORIES CLUB. Με την συμπλήρωση 400 πόντων, παρέχεται στον πελάτη το δικαίωμα έκπτωσης που αντιστοιχεί σε ποσό των 5 ευρώ, με την συμπλήρωση 800 πόντων δίνεται έκπτωση 10 ευρώ και με την συμπλήρωση 1200 πόντων δίνεται έκπτωση 15 ευρώ.

Μάθε τους πόντους σου ΕΔΩ


Όλες οι αναφερόμενες εκπτώσεις δίνονται σε μια επόμενη αγορά του μέλους στο κατάστημα GEORGIADIS ACCESSORIES.

Η εξαργύρωση των πόντων γίνεται αποκλειστικά από το μέλος (φυσικό πρόσωπο) και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου (εφόσον πρόκειται για αλλοδαπό πρόσωπο), για τη διαπίστωση ότι πρόκειται για τον κάτοχο του μοναδικού αναγνωριστικού, στη συγκεκριμένη περίπτωση του αριθμού τηλεφώνου, στο ταμείο του φυσικό κατάστημα GEORGIADIS ACCESSORIES.

Σε καμία περίπτωση ο αριθμός των πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης δεν μπορούν να αντικατασταθούν με χρήματα ή να χρησιμοποιηθούν ως προκαταβολή για την αγορά των προϊόντων.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ακυρωθεί η συναλλαγή που πραγματοποίησε ο πελάτης αυτόματα αφαιρούνται και οι πόντοι που χορηγήθηκαν για τη συναλλαγή που ακυρώθηκε.

Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο πελάτης επιστρέψει το προϊόν.

Το πρόγραμμα προνομίων έχουν ισχύ μόνο στο κατάστημα GEORGIADIS ACCESSORIES στην Αλεξανδρούπολη.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ, εφόσον ο κάτοχος το επιθυμεί, μπορεί να προβαίνει σε τακτική ενημέρωσή του αναφορικά με τα προνόμια και τις προωθητικές της ενέργειες μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου.

Εάν ο πελάτης μέλος δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει αυτό το προωθητικό - ενημερωτικό υλικό, δύναται να το αναφέρει τηλεφωνικώς ή γραπτώς ή προφορικώς στο κατάστημα επικοινωνίας που παρακάτω ορίζεται.

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα που επιθυμεί να λαμβάνει μέρος σε κληρώσεις διεκδικώντας περαιτέρω προνόμια, δώρα και προσφορές οφείλει να το γνωστοποιεί στην εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ, παρέχοντάς της πληροφορίες που επιτρέπουν στην εταιρία να προσαρμόσει τις προσφορές στις ανάγκες του.


2) Προσωπικά Δεδομένα


Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δηλώνει ρητώς ότι ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα κάτωθι: ότι η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των πληροφοριών που χορηγεί προς αυτήν το μέλος, προς τον σκοπό συμμετοχής του στο πρόγραμμα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων και σε κληρώσεις, τα οποία τηρεί σε ειδικό αρχείο και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο) παρά μόνο όπου αυτό προβλέπεται από το νόμο και τις αρμόδιες αρχές.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα κατωτέρω στοιχεία του μέλους, εφόσον αυτό συναινεί ρητώς σε αυτό, για τη λειτουργία του προγράμματος συλλογής και εξαργύρωσης πόντων και τη συμμετοχή του μέλους σε κληρώσεις, προσφορές και άλλες δράσεις, όπως π.χ. ειδικά σεμινάρια, επιδείξεις προϊόντων κλπ.

Υπεύθυνος επεξεργασίας ορίζεται η ίδια η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ θα διατηρεί τα στοιχεία αυτά του μέλους μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους προαναφερθέντες σκοπούς της επεξεργασίας τους.

Το μέλος έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτημα στην εταιρία για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή («δικαίωμα στη λήθη») των πληροφοριών του ή περιορισμό της επεξεργασίας τους, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία που επιτρέπει την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, καθώς και δικαίωμα στη φορητότητα των πληροφοριών που το αφορούν.

Με την υπογραφή της αίτησης το μέλος, αφού πρώτα ενημερώθηκε επαρκώς για τα σχετικά με τις παρεχόμενες από αυτόν πληροφορίες θέματα, παρέχει ελεύθερα την συγκατάθεσή του στην ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ, όπως χρησιμοποιεί τις κατωτέρω πληροφορίες για την επίτευξη των επιδιωκόμενων κατά τα άνω σκοπών του προγράμματος.

Το μέλος έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του ανά πάσα στιγμή, χωρίς όμως η επιγενόμενη αυτή ανάκληση να θίγει την επεξεργασία που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησης.

3) Λήξη - Καταγγελία

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ έχει το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με τον κάτοχο (ή και να απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της κάρτας).

Η εταιρία επίσης διατηρεί κατά την απόλυτη κρίση της το δικαίωμα διαγραφής μέλους του GEORGIADIS ACCESSORIES CLUB ή και διαγραφής ή ακύρωσης των προνομίων του, εφόσον αυτό το μέλος δεν τηρεί τους όρους χρήσης της κάρτας ή κάνει κακή χρήση αυτής.

Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχο της τα προαναφερθέντα προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα προνομίων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ βρίσκεται σε ισχύ.

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το πρόγραμμα προνομίων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ

Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών.

Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει στην παρούσα αίτησή του ή με ανάρτηση της οποιασδήποτε τροποποίησης εγγράφως εντός των καταστημάτων της εταιρίας.

Σε περίπτωση που τα προνόμια μέλους δεν χρησιμοποιηθούν για 12 συνεχείς μήνες, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το ήδη υπάρχον σύνολο πόντων για το συγκεκριμένο μέλος.

Εάν η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ για οποιονδήποτε λόγο τροποποιήσει εν μέρει ή συνολικά τους όρους του προγράμματος ή τερματίσει αυτό, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση ή απαίτηση έχει ή διατηρεί έναντι αυτής, για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.


4) Γενικά


Οι όροι της παρούσας σύμβασης ισχύουν στο καταστήματα GEORGIADIS ACCESSORIES στην Αλεξανδρούπολη που διαθέτει το ηλεκτρονικό σύστημα υποστήριξης των μελών.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, διευκρίνιση, αλλαγή στοιχείων κλπ. ως διεύθυνση επικοινωνίας ορίζονται το φυσικό κατάστημα της εταιρίας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ, Οδός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 Τ.Κ.: 68132, Αλεξανδρουπολη, Τηλ.: 2551400247emailinfo@georgiadisaccessories.com, τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών GEORGIADIS ACCESSORIES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.